Как се представиха компаниите от ЦИЕ Топ 500 по време на пандемията?

13-тото издание на класацията ЦИЕ Топ 500 дава поглед върху бъдещето и обобщава икономическата активност на региона за предходната година. Освен това то показва състоянието на 500-те най-големи компании в ЦИЕ и техния оборот. Това издание отразява трудностите, породени от пандемията от Ковид-19, като показва и как компаниите се приспособиха към тази нова ситуация. През 2020 г. компаниите от ЦИЕ се приспособиха добре към новата пандемична среда, въпреки че оборотът на Топ 500-те компании спадна през 2020 г. с 3,3%. Въпреки че много от тях не биха се справили с последващи налагания на локдаун и ограничителни мерки без държавни субсидии, за други пандемията Ковид-19 беше период на печалби и просперитет.

Нашата публикация е безплатна. Просто я изтеглете, като попълните формата вдясно!

Ако имате нужда от ключови финансови данни на водещите компании в клаацията или на Вашите бизнес партньори, нашите експерти с радост ще Ви помогнат. Можете да се свържете с нас на телефон +359 (2) 821 37 35 или да направите безплатно търсене на фирма в нашата онлайн база данни iCON.

Искате ли да научите повече за Coface и как можем да Ви помогнем да правите бизнес в ЦИЕ?

Посетете нашия уебсайт: www.coface.bg
Съгласен съм, че моите лични данни се съхраняват, обработват и използват от Coface. Това съгласие може да бъде оттеглено по всяко време.